Creëer meer omzet met beeldschermen in uw onderneming!

Creëer meer omzet met beeldschermen in uw onderneming!

Bijna elke ondernemer maakt gebruik van reclameposters, want het is algemeen bekend dat deze manier van uiten een positief effect heeft op de verkoop. Door gebruik te maken van posters met daarop bijvoorbeeld een aanbieding of het broodje van de week, zullen klanten sneller beïnvloed worden en dit artikel kopen. Deze verkopen zijn ook wel bekend onder de noemer ‘impulsaankopen’. Maar het vernieuwen van posters is kostbaar, ze gaan niet zo lang mee en de gepresenteerde prijzen zijn al snel niet meer actueel. Daarom is het gebruik van beeldschermreclame ontzettend interessant!

Met beeldschermreclame (narrowcasting) in uw onderneming toont u op een moderne manier uw content aan uw klanten. De grote schermen met bewegende beelden vallen op, waardoor de aandacht snel wordt getrokken. U kunt helemaal zelf bepalen hoeveel beeldschermen u wilt ophangen en hoe u dit wilt inrichten, met de oplossingen van Canvastix is namelijk alles mogelijk. Uiteraard adviseert Canvastix u hierbij zodat u de juiste keuze maakt m.b.t. afmetingen, kijkafstand en natuurlijk voor uw portemonnee.

Kies bijvoorbeeld voor een digitaal menubord met 4 schermen, als vervanger van de bekende lichtbak. Canvastix ontwikkeld een gave lay-out die volledig naar uw wensen is. Al uw producten worden als prijslijsten getoond en in deze lay-out kan tevens dynamische content getoond worden. Denk hierbij aan wisselende producten, video’s, het weer, filemeldingen etc.. Al deze content kunt u zelf gemakkelijk beheren via een gebruiksvriendelijke online omgeving. Zo kunt u simpel en snel prijzen wijzigen, producten toevoegen en producten uitlichten. De nieuwe of gewijzigde content wordt direct in de uitzending getoond, dus deze is altijd actueel!

Voor ondernemers in de versbranche en horeca is narrowcasting ontzettend goed inzetbaar. Het is een investering die zichzelf zeker zal terugverdienen!

Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden binnen uw onderneming? Neem gerust contact op met Rob de Boer van Canvastix!

Nog meer informatie over narrowcasting en Canvastix vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected], telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99 of vul onderstaand contactformulier in!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam