SEDERO – Trots parner van MZA Horeca!

SEDERO – Trots parner van MZA Horeca!

Verbeter uw online positie met een professionele website of webshop

Voor elke ondernemer is het tegenwoordig noodzakelijk om te beschikken over een website en/of webshop. Waar men vroeger in de gouden gids een bedrijf opzocht, pakt men nu de telefoon in de hand, navigeert naar een zoekmachine en zoekt de informatie die ze nodig hebben. Op zo’n moment wilt u natuurlijk dat uw bedrijf of product als eerste naar boven komt en niet de concurrent.

Makkelijker gezegd dan gedaan zou u denken, wij van SEDERO helpen u graag verder om dit doel te bereiken! Wij bieden u de juiste tools en kennis om uw online positie te verbeteren.


Hoe gaan jullie te werk?

Op voorhand worden de wensen in kaart gebracht, er worden vragen gesteld als: wat is uw doel, wie is uw doelgroep, wat wilt u verkopen etc.. Op basis van deze wensen wordt een functioneel ontwerp gemaakt, een fotograaf ingezet, waarna het grafische ontwerp volgt. Dit ontwerp wordt in de huisstijl van de onderneming gemaakt, met alle onderdelen en wensen die de klant op voorhand heeft aangegeven. Pas als het ontwerp akkoord is, gaan onze programmeurs aan de slag om het ontwerp om te zetten in een werkende website/webshop. Hierna volgt de testfase, de website/webshop wordt voorzien van content, alles wordt nagelopen en daarna gaat de website/webshop live!

Als de website of webshop live staat, dan kijken we samen met de klant verder naar de vervolgstappen op het gebied van marketing. Welke tools gaan we inzetten? Denk aan Social Media, nieuwsbriefmarketing, marketing automation etc..

Ik wil online verkopen, hoe gaat dat precies in zijn werk?
Wij zijn gespecialiseerd in webshops, van de viswinkel op de hoek tot aan een kledingwinkel met diverse maatwerkkoppelingen. De meeste shops die wij hebben ontwikkeld, zijn van ondernemers als bakkers, viswinkels en snackbarren. Deze shops zijn eenvoudig met een duidelijke bediening. De webshops worden meestal voorzien van het hele assortiment, daarom wordt het vaak gezien als een extra ‘vestiging’.

Om alle producten in de webshop te laten knallen, zetten wij altijd een productfotograaf in. Deze fotograaf komt bij u op locatie en maakt van alles een haarscherpe foto. Deze foto’s verwerken wij vervolgens in de webshop, met alle productinformatie en prijzen. Als de webshop  is gevuld, zorgen wij voor een koppeling met iDeal. Zodoende bent u zeker dat uw omzet ook daadwerkelijk op uw bankrekening terecht komt.

Een extra mogelijkheid, die veel wordt gebruikt bij de vers ondernemers, is een koppeling met een bonnenprinter. Deze printer koppelen wij aan de webshop! Wanneer een bestelling is geplaatst, rolt er een bonnetje uit de printer met alle benodigde informatie. Zo hoeft u niet meer uw mail in de gaten te houden, super handig!

Wanneer is een website of webshop als ‘goed’ te bestempelen?
Bij de bouw van een website of webshop houden wij rekening met alle eisen die zoekmachines stellen. Dit is een lijst met meer dan 100 punten die variëren van de snelheid website tot aan de naam van een afbeelding, maar ook onder de motorkap van de website moet aan een heleboel zaken gedacht worden.. maar daar gaan wij jullie niet mee lastigvallen. Als wij tevreden zijn, dat is als een website een score behaalt van 90+/100, dan zetten wij deze pas online.

De techniek staat niet stil, hier zijn wij dan ook dagelijks mee bezig om ervoor te zorgen dat alle websites die wij in beheer hebben, up-to-date zijn. Zodoende blijven al onze websites fit!

Wilt u ook online beter gevonden worden of beginnen met een webshop? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier!

Nog meer informatie over SEDERO Webontwikkeling vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam