Uw product assortiment online verkopen, SEDERO helpt u op weg naar online succes!

Uw product assortiment online verkopen, SEDERO helpt u op weg naar online succes!

Tegenwoordig zijn webshops niet meer weg te denken, iedereen verwacht het gemak van online bestellen. Er is zelfs een ware verschuiving gaande! Want uit diverse onderzoeken is gebleken dat consumenten steeds vaker online hun bestellingen doen en deze laten bezorgen of afhalen in een fysieke winkel. Als ondernemer is het slim om met deze trend mee te gaan en niet achter te blijven, want dan zal de concurrent (die wél online verkoopt) het uiteindelijk gaan winnen.

Online eten bestellen is een ware trend, want consumenten kunnen gemakkelijk vanaf het werk of luie stoel op hun gemak uw volledige assortiment bekijken. Impulsaankopen worden op deze manier snel gedaan, want er komen producten voorbij die ze mogelijk niet zien als ze in uw winkel staan. Zo is dat beetje extra omzet per klant, makkelijk gegenereerd.

Maar waar moet u beginnen?

Daar helpt het team van SEDERO u graag verder! Wij hebben in de afgelopen jaren tientallen succesvolle webshops ontwikkeld voor zowel kleine als grote ondernemingen. Of u nu 10 producten aanbiedt of 15.000, een webshop zal altijd in uw voordeel werken. U opent eigenlijk een tweede vestiging van uw winkel, waar u direct meer zichtbaarheid en een extra verkoopkanaal mee creëert.

Als deze ontwerpen akkoord zijn, gaan onze programmeurs aan de slag. De ontwerpen worden één op één omgezet in een functionele webshop, waarna deze wordt voorzien van content en producten. De betalingsprovider wordt gekoppeld en de webshop wordt volledig getest door ons team.

De webshop kan live gezet worden!

Beide partijen zijn 100% tevreden, betalingen kunnen worden ontvangen, uw persoonlijke domeinnaam is geregistreerd en de mail is ingesteld. Uw webshop kan live gezet worden!

Wanneer de webshop is gelanceerd, biedt u uw assortiment vanaf dit moment online aan. Maar hoe zorgt u ervoor dat consumenten uw webshop kunnen vinden? Hier zijn tal van mogelijkheden beschikbaar, beter bekend als de term ‘marketing’. Denk hierbij aan Social Media en Google Adwords campagnes, posters, flyers, advertenties, beeldschermreclame etc.. Ook hiermee kunnen wij u volledig ondersteunen.

Yes, de eerste bestelling!!

Wanneer een bestelling is geplaatst, komt deze binnen in de back-end van de webshop en ontvangt u tevens een e-mail. Maar het is ook mogelijk om deze bestelling te ontvangen via een bonnenprinter in uw winkel! Dit is ontzettend handig, want wanneer een bestelling en betaling is ontvangen ziet u dit direct wanneer het bonnetje wordt afgedrukt. Op dit bonnetje staat alle informatie die u nodig heeft om de bestelling te kunnen verwerken.

Op naar de volgende online bestelling!

Wilt u ook online verkopen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Rob de Boer van SEDERO uit Volendam. Vul het onderstaande formulier in en u wordt op korte termijn benaderd voor een oriënterend gesprek. Wie weet is uw webshop de volgende die wij mogen lanceren!

Nog meer informatie over websites, webshops en marketing door SEDERO vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected], telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99 of vul onderstaand contactformulier in!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam