Waarom het reinigen van het vet-afzuigsysteem in uw horecaonderneming?

Waarom het reinigen van het vet-afzuigsysteem in uw horecaonderneming?

Waarom het reinigen van het vet-afzuigsysteem in uw horecaonderneming? Wat van buitenaf niet te zien is en daarom ook lastig is in te schatten, is wat er zich binnenin uw afzuiginstallatie afspeelt. Door de afzuigkap en de filter(s) (waar mogelijk) zelf schoon te houden, lijkt uw installatie wellicht goed onderhouden, maar de waarheid laat echter anders zien.

Het vetkanaal is lastig te benaderen en wordt daarom vaak over het hoofd gezien, terwijl dit juist een aanzienlijk onderdeel is van uw installatie. Juist de vetkanalen zijn de plekken waar het vet zich ophoopt, het vet kan nergens heen en dat kan weer zorgen voor brandgevaar en is een belemmering van de luchtstroming.

Bij de juiste reiniging van een expert als BDC-Group is een bijkomend voordeel dat het systeem efficiënter zal draaien waardoor de energiekosten omlaag gaan, wie wil dit nou niet in deze tijd?

Om een idee te krijgen wat wij doen volgen een paar filmpjes.

Nog meer informatie over BDC Group vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected], via telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99 of vul het onderstaande contactformulier in.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam